Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet nog inte hur det är att älska någon, men du fick tyvärr mig att få reda på det.

Först så otroligt kär
sen vände det
och vi gled hundratusen mil isär

att du kunde sluta älska mig
på bara 1 sekund
Jag hoppas du fick stryk av John Blund

Om betyder du någonting för mig Nu?
nej inte ett j*vla dugg




Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-30 21:17



Bookmark and Share


    Kill-something
fin :) ja gillade "hoppas du får stryck av john blund" ja menar hur kan man sova me nått sånt på samvetet. stark o bra text :)
2008-12-02

  DC
Vackert argt skrivet.
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson