Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julvanten

 

De flesta har nog julstrumpor upphängda

men dina ord betyder så mycket för mig

att jag hängde en lovikkavante ovanför min säng

 

- utifall du ville lämna några bokstäver där... 




Övriga genrer av Blomster
Läst 543 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-01 00:04



Bookmark and Share


  micke marin
asch.. jag lägger några bokstäver jag med...
2008-12-08

  Lyckohäxan Enediel
*plockar fram några ord*

Jooorå...du kan få några av mig i väntan på någon annans ;)

*ler*
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse