Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har varit en annan

 

drar jackan tätare om sig

fäller upp kragen

med blicken fästad i marken

utan leende

inga uttryck

 

som om livet redan flytt

 

bruten

knäckt

resignerad

 

och ögats glans brast och dog

 

fäller upp kragen

drar ner mössan

vill helst inte synas

 

jag har varit en annan förut




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-01 12:23



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Iskallt förnimmer illusion som brast.

Eva
2008-12-02

  Yheela
Bra, helt enkelt. *applåd.*
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP