Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Som vänner

 

äkta vänner

 

är de som

förtjänar min uppriktighet

är de som

alltid kan reda upp missförstånd

är de som

vet hur mycket jag uppskattar dem

är de som

vet att jag alltid står på deras sida

är de som

det känns självklart att vara tillsammans med

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-01 12:42



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Bokmärker!
Fantastisk
fin definition!
2008-12-03

  Bibbi VIP
Håller med Dig till100%
Bokmärke.
2008-12-02

  Njord
Glömde förstås
Fint foto Kan nästan känna doften
2008-12-01

  Njord
Och som alltid står på din sida skulle jag vilja tillägga.
Egentligen skulle man kunna vända på din text så den blir
Äkta vänner
är uppriktiga mot mig
uppskattar mig.....
Ja du fattar vad jag menar
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP