Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det?

Vad är lycka?
Vad är sorg?
Vad är kärlek?

Vad är lycka?
Att vara med dig i två timmar
Att röka vattenpipa och dricka folköl?
Att skapa kroppskontakt i soffan?
Att känna igen musiken du gillar?
Att veta att det bara är fem dagar till nästa gång?
Att ge bort sina sista bitar sushi?
Att veta att du sett mig nu, att jag finns?

Vad är sorg?
Att få ett plågat leende från dig när jag säger hur gammal jag är?
Att veta att det mesta är ett spel?
Att du uppmuntrar mig att bli ihop med någon annan?
Att få höra att det "typ" finns en annan?
Att veta att jag inte finns egentligen?




Fri vers av Nora B
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-01 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nora B
Nora B