Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt, jag glömde början och har nu skrivit om den lite........


Insikt om kärlek

Kärleken
är inte något
du kan kräva

antingen
får du den
eller så får du inte

Du kan önska dig
och fråga efter
men aldrig tvinga fram
Kärleken

Vi kan jobba
på att hålla den vid liv tillsammans
lova
att inte ge upp försöken

men inte ens det
är en garanti

Ytterst ligger din upplevelse av att vara älskad
hos dig

och min hos mig

Jag kan utplåna mig själv
av kärlek till dig
men
du måste också tro
på den

du måste
känna dig värd
att älskas

Kärleken är en illusion en fantastisk illusion
om man tillåter sig att tro på den




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-01 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg