Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggornas tid

 

Skuggornas tid,

hon tycker tiden står stilla,

mörkret sluter sig,

men ljuset brinner i fönstret,

adventstid, juletid.

Disconnected...

 

Letar meningar

som ger mening.

Människor som möter

som stjärnor i natten.

Hon vill se glöden

som falnat.

Ashes... 

 

Långt under ytan

brinner hjärtat

och sången hörs

genom rymden.

Snöfall på vinterskor,

röd är kinden av kylan.

Ice...

 

Ljusen brinner i lussehår

än finns ljus i mörkret.

Siently...

 

/Klio

 




Fri vers av klio
Läst 505 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-01 16:59



Bookmark and Share


  maryann
Jag känner av det går rakt in. orden skapar känslan eller tvärtom vackert o djupt TAAAAACCK
2008-12-14

  MammaMia
Dynamisk... Först text,,,, avlsut med ett ord!!! Bravo
2008-12-01

  Sladjana Zubcevic VIP
"Ljusen brinner i lussehår

än finns ljus i mörkret.

Siently..."
Vackert skrivet.
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

klio
klio