Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ful, Fel & FUL

Jag är ful
Mina tårar är svarta

Jag är oönskad
Min sorg rinner nerför kinderna
tillsammans med tårarna

Jag är en ringare i ett klocktorn
där jag sjunger om att få
vandra de mörka gatorna
delta i de kolande lögnerna

Jag kan inte

för

Jag är ful

Och Ful är Fel och Fel är Fuck



Jag är Fuck

Men det är jag som behöver leva med det
inte du

Du

du...





Du är ful








Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 699 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-01 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob