Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Djävulen (från grekiska: Διάβολος, diabolos, ”sönderkastare”) är den gestalt som i judisk, islamisk och kristen föreställning representerar och personfierar det onda.


Din djävul



Två glas rödvin och avtrubbad oro
fem stycken år och o vetskap
Föreviga din ungdom
genom att åldras i förtid
och döda dina sinnen
genom att upplyfta din gestalt




Fri vers av fallen
Läst 498 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-01 22:30



Bookmark and Share


  ia VIP
fullkomligt lysande
finner inga anda ord
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen