Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 1981


Nyfallen död

Hösten fäller sina löv

försiktigt

Jorden slickar begärligt i sig

det gyllne täcket av nyfallen död

medan regnet piskar gravarna

 

Vinden dödar med omsorg

försiktigt

 

 




Fri vers av Jonas Rudberg
Läst 601 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-01 22:58



Bookmark and Share


  Saramaria79
Gillar denna!!
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Rudberg
Jonas Rudberg