Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

about seeking truth in eyes

you yet haven't met




Hemlös.

jag vet det redan

ändå gömmer du

saker under täcket för mig

 

vill inte bli för intim, säger du

 

men jag vet allt om om orden

ingen svensk förstår

i sina gråa

otrygga hem

 

du skakar på lockarna

och

 t r o r  inte

en sån som jag

begriper andra språk

 

du

är

mer trolös

än hemlös

 

det gör mig ont




Fri vers av Матрёшa
Läst 641 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-12-01 23:04



Bookmark and Share


    A. Thomasdotter
Avslutet är enromt snyggt!




Gillar ditt sätt. Bra skrivet!
2009-05-27

  Bjarne Nordbö
Ja, det här gillar jag. Det finns en bestämdhet i hela din dikt. Funkar hela vägen. Bra.
2008-12-03

  MeAmmie VIP
Begåvat!
2008-12-03

  Cadena
Den här tycker jag är riktigt bra.
2008-12-03

  Christopher Constantinos Bernardi
väldigt bra skrivit smärtar att se men glädjer att läsa
2008-12-03

  Pah
den här gillar jag. jag vet inte varför, men jag ser den ur ett brittiskt? perspektiv. en independent-film utan soundtrack. där varje rörelse blir stor och låter. kan inte riktigt förklara känslan. den bara är.
2008-12-02

  Fredric
Underbar final:
du

är

mer trolös

än hemlös



det gör mig ont
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Матрёшa
Матрёшa