Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i dag kommer eller ringer ingen idag samtalar vi genom en dator


samtal med en vän

vännen skev

hur mår du

jag svarade

mår bra

jag tänkte

vännen ser inte
hör inte att jag ljuger

förr träffades vännen och jag.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-02 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström