Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Verklighets poesi"


Ingen skall kunna ta ifrån mig min glädje


Utan glädje tystnar jag


Tystnar jag så dör jag


Jag tänker inte dö redan nu


Jag tänker fortsätta sprida min glädje


Men jag skall bara ta till mig de som uppskattar mig för den jag är




Fri vers av JNI
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-02 08:58



Bookmark and Share


  Blåbäret
Glädje kan man inte få för mycket av i sitt liv så dela den, fortsätt sprida den och den kommer skapa ringar på vattnet och smitta av sig...
2008-12-02

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet.
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI