Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Din fråga, liksom fastnade i ytterligare frågor Är du lycklig? Sådär riktig lycklig…. Och jag svarade; ja jag är riktigt lycklig


Ett hav och en bro..och visst är jag lycklig



För visst kan man vara lycklig på riktigt
i det stora hela
fast det fattas en del

jag vet att du sa
och att jag sa
leende
bara ett hav mellan oss

Ett hav och en bro
och visst är jag lycklig
när
doften av maj fryser till is

Nescafé, latte, cappucino
alldeles för många cigaretter
fulla av minnen
saknaden
av skratt
smakar
inte detsamma utan dig


i december


när jag ligger på golvet
ensam och kall
knaprar polly
röda och blå
tills käkarna värker
utan dig
i toner av Winnerbäck
med hopp om lindring eller sönderfall

” jag vill ha dig här på riktigt”



Ett hav och en bro
och visst är jag lycklig


Men
du är den del
som passar
fattas


Lilla fina syster

min







Fri vers av pussflufftess
Läst 457 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-12-02 11:24



Bookmark and Share


  Blodros
Tycker om denna...
2008-12-22

  MeAmmie VIP
Underbart med genuint lyckliga människor att se ert ansikten le inger hopp! Frågan är inte vad som är meningen med livet, utan vad som är livets mening för dig. Kram/Ammie
2008-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Ständigt denne Winnerbäck (inget illa menat!)

Man kan vara lycklig på vissa områden och lida brist på andra.
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet