Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

in

Det är in hit vi ska gå

In i den lummiga mörka skogen

Handen i handen

Det är in vi ska gå

På med stövlar

Vässa knogen

Trampa flugsvamp

Långöra

Det är in hit vi ska gå

Och bara stöta på

Och klara av

Varandra




Fri vers av Malla
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-03 19:24



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Å, vad fint!
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Malla
Malla