Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att det kan vara så svårt att Se mig


Se mig
Jag finns här
Min hand svävar i tomrymden
alldeles ovanför din


Se mig
Med ögon som stjärnor
Jag är ju här
Min blick är grå


Se mig
Jag ligger vid dina stövlar
De är täcka av lera
under mina läppar


Se mig
Jag flyger
Är inte det värt att se?
Jag är ju här uppe
alldeles ovanför dig


Du ser mig inte
Hur kan du undgå
blodet som rinner nerför mina kinder
tårarna som sipprar ur min själ?


Se mig
Jag är ju här
Alldeles framför dig
Min blick svävar i mörkret
inte långt från din




Snälla...

Vad kostar det dig att titta efter lite extra?
Kanske du hittar en spegel under allt damm






SE PÅ MIG!

jag kanske inte existerar...


Då behöver du inte se




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 607 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-02 20:01



Bookmark and Share


  zinna
Jag ser, jag hör...och jag lär...
Applåd
för jeg vet vad du skriver om...
tack
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob