Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionerad kyss

Tänk om varje dag
var som en passionerad kyss
















Copyright ~ Pluie ~©2008




Övriga genrer av ~ Pluie ~
Läst 503 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-10 10:56



Bookmark and Share


  Nasrin
då skulle livet blir ännu vackrare !! vackert skrivet!
2009-01-13

  Eaglemountains VIP
Då skulle livet te sig mycket annorlunda ......
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

~ Pluie ~
~ Pluie ~