Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Birollen är jag?


Att ha birollen
är inget att skämmas för
Den behövs för att underhålla
och för att skapa spänning
Och utan birollen skulle
ingenting kännas varken
roligt eller tråkigt
Allt skulle vara platt
och intetsägande
Så att ha en biroll
är någonting man verkligen
ska vara stolt över

Men ibland blir jag så jävla trött
på att ha birollen i ditt liv!




Fri vers av Mathias
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-08-15 23:01



Bookmark and Share


  madinsane
av någon anledning fastnade jag för;

'Och utan birollen skulle
ingenting kännas varken
roligt eller tråkigt'

för det känns motsägelsefullt, fast ändå inte.. det gillar jag :)
2005-08-15

  Tove Meyer VIP
förstår hur du känner det...men som sagt det är birollerna som bär upp helheten.
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Mathias