Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens mystik

Ur nattens svagt blåsande horrisonter
Speglar sig en gestalt ut ifrån de dovt genomskärda molnen

Tystnad som tungt sover nedanför havets blänkande spegelytor
Låter en dovt drömmas bort om livets tidigare händelser

Där en tidsresa ifrån de blanka stillsamma vågorna, ger dig en förförisk serenad utav lugnande minnen
Skapar rytmer ifrån de svagt blåsande vasstråen till ljuden ifrån nattens sovandes drömmare

Nostalgi utifrån något som har samma betydelse
Som månens magi har för solens lågor



Så ur dig jag vill minnas en skönhet om så levande
Att en vacker natt som den här
Inbringar samma mystik som betydelsen jag önskade få röra vid dig

I en stillsam natt utav romantiska drömmar
Smeker du levande minnen
Som för mig till en skönhet om så långt borta




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 501 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-03 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi