Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brödraskap

Den vilsna skål
vi utropar till varandra
ekar tomt i det vakuum
som irrar efter vår identitet

förväntan trogna
bröstar vi upp oss
i en tillvaro utan själ

ett dödsryck snart glömt




Fri vers av Kikhorion
Läst 1056 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-03 01:47



Bookmark and Share


  stella
Här ser jag hönsfåglar framför mig...Mycket väl fångat!
2009-04-22

  lodjuret/seglare VIP
detta är poesi, jag känner inte igen mig alls...
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion