Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina jag III

Om stjärnan föll från himmlen
så som du föll för mig

så hade jag nog önskat
att du kunde förlåta mig

Dom säger att alla gör fel
men att jag kunde göra så

det kunde jag aldrig tro
det har jag svårt att förstå

Vi var på vippen att försvinna
men jag krossade oss först

när jag lockades av djävulen
och han släckte min törst

Jag har alltid lekt med elden
men alltid aktat mig

jag ber om ursäkt och är ledsen
att min glöd brände dig





Fri vers av caasandra
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-03 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caasandra
caasandra