Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan förlåta dig


jag läser i dina ögon
att du aldrig älskade mig

jag läser i dina ögon
att du inte är ärlig

och i dina ögon som gråter du kanske kan älska mig
men du sa nej
det kommer att sluta sa du

MEN

jag läser i dina ögon
att du behöver mig

och i dina ögon som gråter du kanske stanna med mig

jag läser i dina ögon
att du lider

och i mina ögon kan jag förlåta dig




Fri vers av riccardo baldelli
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-03 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

riccardo baldelli