Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag är den du vill ha

 

Har vi nu kommit till den tid då inget kan räddas

Har vi nått fram till den station där allt tar slut

Och finns det inget du kan se som får allt att vända

Säg mig bara sanningen...och vad som händer nu

 

Kan jag bli bättre på nånting, är det något du saknar

Finns det nån del av mig som jag kan beta ut

Och har jag något kvar att ge det...så låt mig få känna

Allt det är så viktigt nu...om vi ska hitta ut

 

Om jag är den du vill ha

Så låt mig stanna här

Och visa att jag ser

Den kvinna som du är

 

Om jag är den du vill ge

Av drömmar du har kvar

Visa mig en väg

Som får dig att stanna kvar

 

Om jag förstått dig rätt så finns ingen annan

Det finns ingen bättre man för dig än den jag är

Jag kanske hållt i dig för hårt...men bara av rädsla

Jag ser dig hellre flyga fritt...än att se på dig så här

 

Jag vill att du ser på mig som förut

Innan alla ljusen har brunnit ut

Om vi ska hitta ut

 

Om jag är den du vill ha

Så låt mig stanna här

Jag kanske aldrig sett

Den kvinna som du är

 

Om jag är den du vill ge

Av drömmar du har kvar

Visa mig en väg

Som får dig att stanna kvar

 

 

Om jag är den du vill ha...

 

 

                                                                                                             /T.N




Fri vers av Don Michael
Läst 437 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-12-03 22:15



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vädjande vackert om ännu en ny morgondag! Grips av allvaret och samtidigt det vackra i kärleken!
2009-02-18

  J A Nicander
Väldigt mjukt och vädjande rader min vän. Med tanke på hur go och snäll du är så säg inte detta för högt för då lär tjejerna ränna ner din dörr =) God fortsättning Kompis!
2008-12-27

    ej medlem längre
SNYGGT!
2008-12-08

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
mycket mycket bra, och jäkligt vacker, du gestaltar, bringar känsla i den här.
2008-12-05

  Yvonne Vigstrand
Så vackert skrivet om kärleken o smärtan som kärlek kan ge.
Bokmärkes!

Varma styrkekramar/Yvonne
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Don Michael
Don Michael