Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggsäckarna vi bär, med vårt gamla bagage.....
Som spöken dyker det upp, just när man är sämst på att hantera det




Från förr

 

tomheten som ekar nu

ekade redan

 

längtan som ropar nu

ropade även

 

trösten som inte

fanns då

når inte fram

nu

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-04 10:32



Bookmark and Share


  Miss Mod
På pricken!
2008-12-06

  Gunilla VIP
När man minst anar det
kommer med kraft
detta gömda
glömda
bagage
och vill
slutförvaring.
2008-12-04

  Bibbi VIP
Å, hur jag önskar att tröst trots allt skulle nå fram på något sätt...
Bokmärke.
2008-12-04

  Eaglemountains VIP
det är jobbigt att bära på tunga minnen ....speciell då de dyker upp ofta .....
2008-12-04

  * Ammi *
Så bra skrivet om ryggsäckar vi aldrig blir fri ifrån
kram
2008-12-04

  © anakreon VIP
Sordinerad applåd.
Carl-Erik
2008-12-04

    ej medlem längre
Du fångar en livssanning i din kloka välkomponerade text. Gamla mönster har en tendens att upprepas. Tunga känslor från förr kommer upp till ytan ... pockar på att bli medvetna.. få kläder av ord.. och kunna läka ut..
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP