Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu Papillon, finns det bara praliner och margariner kvar!


Hög tid att ta upp båten

Ser ni, ser ni
solen skiner
molnen skingras för en stund.

Hör ni, hör ni
vinden viner
vågor sköljer Arkö sund.

Elda, elda
kolkaminer
för jag skakar som en hund.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-04 11:46

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    papillon
Hurra! Där satt den!!
2008-12-04

  Njord
Du är så härlig. Kul dikt med snärtigt ände, blev det så slutligen?
2008-12-04

    papillon
Två strofer som klingar perfekt ihop men vet du vad - jag saknar en avslutande tredje strof!
2008-12-04

  Njord
Fint diktad vers. Härligt svung i denna.
Du får läsa mer av Helga. Några stilbrott skönjes.
2008-12-04

  Gunnel Eriksson VIP
Bra rytm och
trevligt innehåll
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP