Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu - bortskänkes

 

en säck ogråtna

tårar bortskänkes för att

de står ivägen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-04 15:16



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Livsvisdom, vi blåser dem bort.

Eva
2008-12-04

  Gunilla VIP
*S*
Står i vägen
för annat
som pockar på!
Obetalbar!
2008-12-04

  Bibbi VIP
Jag tar dem Ulla och kastar dem på Herren just nu!!!
Jag har precis blivit av med mina egna...
Bokmärke.
2008-12-04

  Gunwale VIP
Så ska tårar behandlas! Inte alla tårar, alltså: en hel massa måste man gråta, eftersom man är människa. Men ibland får man helt kallt städa undan (en del av)dem, eller kanske erbjuda någon annan att ta itu med dem...
"för att de står ivägen" är en underbar formulering, för den säger något om vår inneboende kraft... Dikten känns väldigt upplyftande!
2008-12-04

  © anakreon VIP
Ger mig ett brett men en smula vemodigt leende.
2008-12-04

  Eaglemountains VIP
Jag tar dem gärna, för jag har inte sett till mina egna på väldigt länge .....
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP