Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till á


i en snö så fallen ny

du ömma lilla hjärta hur länge
har du inte legat där ute
i den mjuka snön och
har du samma längtan
som jag du ömma
lilla hjärta



tala till mig här
gör det ej genom tankar
är jag så litet värd att
jag icke får känna till
din kalla kalla längtan



du arga arga smärta
hur länge skola du stanna
bakom brasans varma ljus
har du förlorat din syn
precis som jag du
dumma dumma
smärta



skrik icke åt mig
du vet jag faller sönder
är jag så tacksamt död
så simpelt förstörd av
dina brända händer du
dumma dumma
smärta




stig opp från värmen
du onda stygga
ge mig tillbaka det
goda trygga





du ligger så fint
lilla hjärta
i en snö så fallen
ny


i avgrund
så verklig
fy








Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 576 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-04 18:47



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Så smärtsamt och vackert, sårbart och naket, en specialitet du verkar ha i ditt sätt att uttrycka. Fina ordkombinationer.
2008-12-05

  Staffan Welroos VIP
bravo ånyo! snygg rakt igenom, bra med versindelningen... hade strukit det sista ordet bara om jag hade skrivit, känns lite malplacerad... men vem är jag att döma!? Hoppas du inte tar illa upp?!

Ett solklart VG iaf!
/S
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP