Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rätt dålig och sån't hahahaha!


Nepp! Nu tar jag och blir kär, mamma

jag behöver inga pengar, mamma
jag behöver inga kläder, mamma

jag behöver inga betyg, mamma
jag behöver inget tyg, mamma!

jag behöver ingen mat, moder
jag dricker inget vatten, mami!

det jag behöver är en revvvvvvvv

revolution i mitt hjärta
en cirkus som vägrar sova

en film som går på repeat fastän tv'n
är avstängd
och som
är jag
och alla skådespelare kan
äntligen få vara JAG
så att jag slipper välja
vem jag ska


vara

HMMMMMMMMM


alltså det är så här

jag behöver ingen säng, mamma
nej för jag sover aldrig, har du inte
märkt det
mamma?

jag behöver inga skor, de går ju
bara sönder,
sönder, HÖR DU DET mamma?


nej
vad jag behöver är en

FET SMÄLL
karamell
och

kanske lite mindre cola
lite mindre skola
lite mindre vänner

LITE MER
kärlek


nej mamma vet du vad jag behöver?

Jag behöver en raket som lyfter och spränger sig
och explosioner som faller
i mitt hjärta och
brinner lite

brinn lilla hjärta
BRINN UPP

kanske behöver jag växa upp?

Nepp vad jag behöver
mamma

är något som är riktigt
något som är
redigt

nepp nu tar jag och blir kär, mamma


fast morsan
hur gör man egentligen?
är det bara fula gubbar
som svarar på kontaktannonser?

kan inte du skriva en
så är det mig svaren ska komma till
fastän det är du som får dom?

Kan vi inte ...
ähhh kan vi inte bara
rasa ner för klippan vi växt på?
kan vi inte gå till leksaksaffären

så kan jag köpa mig någons hjärta
och aldrig ge tillbaks det?




Fri vers av Sandrew
Läst 626 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-12-04 19:41



Bookmark and Share


  silencieux
åh som jag nog har sagt innan, dina dikter borde bli låtar! helt galet härlig
2009-01-07

  mmalouu
Ladda upp meerrr!
2008-12-24

    Issand. VIP
ja fan.
enkelt ....
bra :)
2008-12-07

  Carola Zettergren
Jisses vilket flöde...suveränt!!!!:)
2008-12-04

    enna
Tänker direkt på låten "Hair" från musikalen med samma namn...och den låten är ju bra! (applåd)
2008-12-04

  mayhem and order
och jag vill höra den live, från en kaxig halvtrasig tonårstjej...så e det!
2008-12-04

    ej medlem längre
så underhållande :) och ändå finns det något att tänka över tycker jag, jättebra
2008-12-04

  Eléa
Underbar text:)
Applause och bokmarker
2008-12-04

  Jonas Lindmark
rolig att läsa!
fick mej att tro du är från Småland..
hade jag redigt rätt där? ;D
2008-12-04

  Staffan Welroos VIP
hehe. jävligt skön text! Snyggt tempo, kanske skulle göra sig bra live i en rökig källare med pilsnerpublik!?

jag gillar som fan faktiskt!
Bokmärker tom!
Och applåderar!
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew