Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla se igenom mig

Snälla se igenom mig
Se vad jag vill
För jag vågar inte prata
Snälla se igenom mig
Jag vill vara det glashus jag en gång var
Men saker har hänt och jag har blivigt en sten
Snälla se igenom mig
Se vad jag vill
För jag vågar inte prata




Fri vers av Erev
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-04 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev