Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköterskornas löner

 

läste häromdagen

hur många tusen per månad

avdelningschefer och andra chefer

inom Västra Götaland nu får

men

sköterskor har man inte råd

att ge några höjningar

och

jag begriper ingenting




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-04 22:19



Bookmark and Share


  Ilona _L
Mammon råder över allt.
Korupta isterbukar som skrubbar varandra på ryggen!Grrr....
2008-12-05

  Bibbi VIP
Den här skulle jag vilja sända vidare till min son som kämpat för sköterskelönerna tills han gav upp och byter arbetsgivare...Så många fina omtyckta sköterskor gör likadant. Varför ska det vara så här?...att alltid chefer prioriteras?
Bra reflexion Du gör Ulla...tänker till och får andra att tänka...
Applåd och bokmärke.
2008-12-04

  © anakreon VIP
Världen drivs av orättvisa
vilket dina ord bevisa.
Carl-Erik
2008-12-04

  * Ammi *
så är det i alla landsting
fotfolket betalar giribukarnas löner
skam
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP