Foto Ulla T 

Ni är riddarna, men det var jag som föll.... 

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T 

Ni är riddarna, men det var jag som föll.... 

 




Härmed dubbas ni till riddarna av det omöjligas konst

TILL ER ALLIHOP......ingen nämnd och ingen glömd

 

alla era fina rader

när jag sitter i svarta hål

kommer ni till undsättning med

nya ord till mig

 

efter en alldeles särskild dröm

denna natt

vaknade jag med orden

på mina läppar

 

mina kära vänner

 

 

ni allihop

som bemödar er

läser och kommenterar

mina svarta texter

 

som tar emot min

enorma säck

ogråtna tårar som

fick skjuts med bussgodset

 

härmed dubbas ni till

riddarna av det omöjligas konst

 

det är nu bevisat

ni har gjort det omöjliga

era tröstande ord

HAR NÅTT FRAM

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-12-05 11:26



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Du är en HÄRLIG kvinna Ulla och du skall ALDRIG sluta att "häva" ur dig din sorg i dina texter! Vi är många här som vill trösta dig, även om det är svårt att trösta genom text... Önskar att få sitta bredvid dig och krama om dig lääääänge! Jag tröstar Dig och du tröstar Mig:) Kram min vän! / Någon Anna
2008-12-26

    ej medlem längre
Så fint skrivet!
2008-12-17

  Teresia Ridell
Så fint !
Ja det är en härlig "ny-energi-plats" här !
2008-12-05

  Njord
Härligt att du känner så.
Bilden är också härlig, En fallen riddare!
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP