...som att komma tillbaks till livet igen

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...som att komma tillbaks till livet igen




Men det är ju fredag!

 

hur många svarta månvarv

det har gått sedan

jag visste dagars namn

 

hur många ändlösa timmars

tomma öknar sedan

solen gick upp eller ner

 

hur många gånger

har ord skrivits

i neon

 

tiden läker alla sår

hur många kloka ord

har jag fått till skänks

som tröst

 

tiden läker inga sår

men spär ut smärtan

allteftersom timmarna går

 

nyss uppkravlad ur

en lång svart tunnel

märker jag att

 

det är fredag

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-05 11:49



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Tiden läker inga sår
men att med tiden
upptäcka att
det faktiskt finns
ett liv att leva
det kan läka.
Fint!
2008-12-06

  Miss Mod
Fint fångat, för när tiden börjar läka sår, har vi nog tappat tråden?
2008-12-06

  Erik L
Riktigt bra skrivet. Jag gillar dina formuleringar och den bild av hopplöshet du målar upp - och sedan konstatera att "det är fredag". Tänkvärt och bra!
2008-12-05

  Sladjana Zubcevic
"tiden läker inga sår

men spär ut smärtan

allteftersom timmarna går"
Underbart skrivet vännen.
2008-12-05

  Eaglemountains VIP
Jo, tiden läker inte ALLA sår, men spär ut bekymren litegrann, lindrar sorgen eln aning, men den kan komma tillbaka, med full styrka .....
2008-12-05

  Njord
Du har helt rätt
Det är fredag
Gardinerna blev jättefina
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP