Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita hål.



det finns något inuti

tystnad och tomhet

det finns något i

regnets droppar

~

det finns någon utanför

dröm och flykt

det finns någon i

mina ord




Fri vers av Johannes
Läst 551 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-12-05 14:10



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Vad glad jag blev är som kutade på den här dikten. Den är helt underbar till sitt innehåll, stil och upplägg. Verkligen skitfin, blev liksom lugn och finurlig när jag läste den.
2008-12-10

  Ms Lovecraft
Vacker kontrast mellan det verkliga och surrealistiska.
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes