Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan till dig ikväll

Ber dig se upp mot himmelen ikväll
ser du det jag ser min vän
möt mig där ute någonstans

När stjärnorna lyser ikväll
är de tända för dig min vän
känn hur nära jag finns hos dig

Stjärnorna tindrar för dig
jag ska stå där vid mitt fönster
vinka till dig genom stjärnorna

för dig

             till dig

   ikväll




Övriga genrer av Lindizz
Läst 310 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-12-05 15:54



Bookmark and Share


  arja savela
Helt underbart! Gott nytt år
2009-12-31

    Maria Malm
Känslan av närhet, fast vännen är fjärran.
2008-12-07

  Lejonhjärtas poesi
En helt underbar dikt av kärleksfulla tankar om en fin vän, skön att läsa.
2008-12-06

  Mr Lindemann VIP
Verkligen en poesi som närs av själen detta som du här förmedlar på ett stilsäkert sätt
2008-12-05

    tramp
vackert som en saga

väldigt bra formulerat.
2008-12-05

  Sladjana Zubcevic
"När stjärnorna lyser ikväll
är de tända för dig min vän
känn hur nära jag finns hos dig"
Så vackert skrivet!
2008-12-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att bara finnas till
för varandra det
är ju det vi vill!
Så fint skrivet!
2008-12-05

  john ekström
enkel men fin dikt.
viskande försiktigt..
2008-12-05

  friheten
Så avcker
2008-12-05

    Cajsa
Jättefint skrivet till din vän
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz