Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi dör inte för kärlek

POETER
vi dör inte för kärlek
den här är fin sanning
vi utan henne
imorgon kommer vi att göra något
vi vet inte
kanske
vi arbetar
vi gråter
vi går
vi sover
vi äter
vi ska leva utan henne
även om vi vet inte som vi kommer att leva
vi försöker
vi försätter




Fri vers av riccardo baldelli
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-05 15:57



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Kärleken är blind, men vi har satt ögon på den. Så därför tror vi att den dödar oss. Så sorgligt.

Välstämda rader!
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

riccardo baldelli