" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Det jag skriver är inte sant

Länders valuta är definitionen på storhet som inte existerar

Lagom till julklappsutdelningen har något som tillverkats i Kina

förvandlats från att kostat 4,50 kronor till 6,35 kronor

jag antar att Tomten har profiterat

ty han har flyttat produktionen från Nordpolen till Asien 




Fri vers av fallen
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-06 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen