Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är vackert?

Min längtans röst ekar bort över natten
Lämnar slöjor av ensamhet
Själen som slås sönder

Tårar rinner tomma över mina kinder
Hjälplösa spår av ingenting
Ett hjärta i tusen bitar

Smärtan hugger tag i mitt bröst
Hunger efter förälskelse
Ingenting finns kvar




Fri vers av Spir@
Läst 358 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-06 13:47



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic VIP
"Tårar rinner tomma över mina kinder
Hjälplösa spår av ingenting
Ett hjärta i tusen bitar"
Vackert skrivet!
2008-12-06

  friheten
Aj, så stark skriven, det är inte lätt, men det kommer. Kärleken är vackrast när den fungerar. Så bra skriven av dig!
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@