Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog blodet vägen

Blodet lekte med lätthet in min kropp med sina ord

Där pulserade han som en vinterstorm i april

Med tunga steg klev han in och ut i min hjärna

som en projektil for han runt i mitt centrala nervsystem

 

Jag ett ryggradsdjur kände hans ord ekande

i representationsnivå mellan alla vindlingar

där kognitionsvetenskapisk oreda råder

ställde blodet sina ord på sin spets

 

Pedagogiken alla talar om

som säljs som smör i solsken

är inget som blodet ville höra talas om

Då han brann likt ett bål på alla hjärtans dag

det är inte det som blodet eftertraktade

han ville sluka mig helt

 

Jag behaviorismens mästare vill inte

att blodet skall förblöda i tron

på att jag skall uppsluka hans

prediktion av kontroll och beteende

 

Så blodet tog min sista droppe

for iväg på nya banor i min kropp

Medan jag intet ont anande

och stilla förundrad över

vad mitt själsliv tagit vägen

 

 

 Kram Ammie




Bunden vers (Sonett) av MeAmmie VIP
Läst 575 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-12-06 13:49



Bookmark and Share


  aol
vackert starkt levabde skriftat
2011-12-05

  Svartochvitt
åh, jättefint!
2009-02-08

  melancholia
du ställer orden på en rad, och det fångar bara perfektion.

fantastisk.,
2009-01-19

  dead_prez
Känner mig mycket hedrad trots att jag inte har någon heder, det är fan stort!
2008-12-07

  Dr Jimmy Johansson The 777
Blod På Latin Är Mycket Vackert........består av två ord.......
.........låter nästan som en vinsort,,,,,,,,mmmmm......vad kan det vara nu då............??????

Jag kommer inte ihåg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!










Fint Textat Ammie
2008-12-07

  MeAmmie VIP
Tack Och heder! Det tar jag som den finaste komplimang jag någonsin har fått. Fredens Liljor/Ammie
2008-12-07

  dead_prez
verkligen hur bra som helst
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP