Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till/från de levande döda & de som står bredvid

Vet inte ens riktigt

vad jag ska sörja mest

och åt vem

 

Jag förstår att du har ont på riktigt

för du har slutat skrika

slutat svära

slutat vara vaken

 

Jag var hos dig idag igen

såg du mig?

eller var vi på olika ställen?

olika drömvärldar...

 

"Ja, hej... jo det är jag... Vart är du...?" 

 

Vill du prata med mig?

Jag kanske kan stanna en stund till

om det är okej för dig

att jag blundar

 

 




Övriga genrer av Bissen
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-06 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen