Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära


Ditt namn är Kärlek
jag smeker det
med darrande händer
baddar det
i mina tårar

Min längtan saknar ord
men dess ordlösa sång
säger allt som tal ej förmår

Jag vill komma nära
för att nära min ande
vid den källa
vars osynliga vatten
mättar min synliga törst




Fri vers av Ken Taurus
Läst 669 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-06 21:07



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Väldigt fin och skälvande sinnlig dikt, stark, känslofylld!
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Taurus
Ken Taurus