Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör det tjugo gånger

 

vanans makt 

betongstark

vägrar förändring

 

borde gympa

borde simma

borde . . . .

 

kämpa tjugo gånger

lova dig själv att testa

tjugo gånger är ju ingenting

 

och sedan tar förlängda ryggmärgen

kanske över och det går

liksom av sig själv




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-06 21:17



Bookmark and Share


    Erika H
Mm... den kan jag också ta till mig. Och vet av erfarenhet att så är det.
Kämpa på... säger jag mest till mig själv som också borde... !!!
2008-12-08

  Gunilla VIP
*L*
Den köper jag!
Skall börja genast
förkylningen lagt sig!
2008-12-07

  Eaglemountains VIP
starkt är vanans makt,
när den håller en i sitt grepp,
och inte vill släppa taget
2008-12-07

  Ilona _L
Mmm känner igen det där...
Kommer aldrig så långt att det bara flyter på.
Har varit såå duktig hela våren och sommaren men nu i mörkret, med en konstant infektion i kroppen...
njet...
2008-12-06

  * Ammi *
ja det finns många borde ..
jag borde sluta röka! men som sagt, vanans makt! har man sagt ... (minns inte fortsättningen)
vi får väl ge nyårslöften, haha, ingen som vet vad vi lovar
kram
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP