Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ps. det gör inget

du står där på balkongräcket, håller dig mot tegelväggen,
nykter, bara en flaska rosé.
Jag står med en amerikansk svinstark sås i ena handen och
kuken i den andra.
du nynnar en melodi, kurt weill, ditt pretto, hoppa då! har du
tur bryter du ett ben, max!
Jag tycker du är tramsig, varför ska alla tjejer jag träffar envisas
med att hoppa?
du säger att det är inte mitt fel, det är mitt tycke som fallerar,
fallerar, jävla ordval
Jag nynnar the sonics, psycho, där jag står i nattsärken med
en flaska sås, hickory
du hoppar såklart ner på balkongen igen och klär på dig, ytterjackan
också, dramadags!
Jag berättar för dig att du kan lika gärna gå, det kvittar liksom nu, du har
ändå spelat över, längesen.
Du säger hejdå, eller säger du inte hejdå?, gör det samma, får hitta nån
annan som gillar sås




Fri vers av Sten Hansi
Läst 787 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2005-08-16 23:05



Bookmark and Share


  volatile
Du skriver så jäkla schysst.. avslappnat på nåt sätt, jag gillar det verkligen. LIke rock n roll
2005-10-21

  ibish
ja, jag gillar ditt språk och känsla för vardagliga detaljer.
2005-09-15

  lissa
så mycket jävla bra
2005-08-28

  leopardia
jepp. bra bra.
2005-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Sten Hansi
Sten Hansi