Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fånga även natten.....


Carpe noctum


Undrar om natten kan lära mig
Stjärnornas längtan
och månljusets skimmer.

Gnistrande
sprakande
som tomtebloss

fylls mitt inre med ljus ur nattens mörker





Fri vers av beam72
Läst 415 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-12-07 17:16



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Ett ljus lyser upp i mörkret, midnatt råder, tipp tapp tipp tapp...
2008-12-23

  Svartsilver
ljuvt och så fint!
2008-12-14

    Herr Ångest
vacker text o jag gillar hela konceptet..

carpe noctum - fånga natten

det är nåt som jag kommer att bära med mig i fortsättningen..

Bra!
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

beam72
beam72