Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
döden är livet


om någon skulle undra


jag lever i flytande form
kan drickas upp som ett torrt rödvin
eller en mild lättöl
jag är smaklös som okryddat kött
och lika eftertänksam som en vegan

mångsidiga själar har sänkt mig
jag lever på botten nu
suktar efter liv och balans
jag ramlar så fort jag ställer mig upp
och händerna bara försvinner

ge mig en karaktär att älska
innan kärleken forsas bort i bojor
för jag vill inte flyga till ekvatorn
och dränka mig i lågor
ändå bär vingarna dit

så fort jag lyfter








Fri vers av camillala
Läst 432 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-07 17:43



Bookmark and Share


  Malinosa
Fint! Speciellt mycket gillar jag sista versen. "ge mig en karaktär att älska
innan kärleken forsas bort i bojor" Bra formulerat, både innehåll och känsla!
2008-12-07

  beam72
mycket bra skrivet
En stark och gripande text
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala