Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bifogas CV vid jobbansökning


Personligt brev

Hej!

Jag skriver angående Er annons
om extrajobb
under semestermånaderna.
Jag studerar för tillfället,
men vill gärna
uppleva en sommar hos Er,
med den erfarenhet
och prestige
som följer.

I skolan deltar jag ofta i frivilliga aktiviteter
jag är aktiv inom hjälporganisationer
jag knappt kan namnen på.

På fritiden brukar jag umgås med vänner
och supa mig full på krogen
eller hemma hos någon.

Jag brukar drömma mardrömmar om nätterna
om slickande förtärande flammor
som bränner mig inifrån
om skärande skivande tandade
stålblad som lemlästar mitt ansikte
och min kropp.
Jag brukar förtvivlad
och flämtande sitta vaken
i min säng
med vidöppna ögon
livrädd
för vad jag kommer se
när jag blundar.

Hoppas jag låter intressant och passande för jobbet,
ser fram emot att höra av Er inom en snar framtid!

Med vänliga hälsningar.




Fri vers av naught
Läst 477 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-07 20:31



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
helt underbart juu-jobbet e så gott som ditt!
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

naught