Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag var 4 år gick jag fram till min styvfarfar. Små barn kan inte dö, sade jag. Han skrattade, ungefär som den gången jag påstod att det var svårt att ställa klockan eftersom tiden gick hela tiden.


Små barn kan inte dö



Små barn kan inte dö

Änglavingar kommer inte
i storlek small


Små barn kan inte dö

För många färger
skulle rinna ut i pölar
vid mina fötter


Små barn kan inte dö

Körerna av skratt
är för himlalika


Små barn kan inte dö

Hur skulle små barn
annars växa upp till
stora barn


Små barn kan inte dö

De känner inte döden
såsom Vandrarna








Små barn kan inte dö


men de kan sova fridfullt
med bleka ansikten
leende läppar
och gyllene hårglorior




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 813 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-07 22:28



Bookmark and Share


  Svartsilver
väldigt vackert skrivet!
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob