Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
brännande sommarminnen


du var precis vad jag behövde för stunden

skrämmande tankar
jag vet inte längre vad som är dröm och verklighet
du hälsar på mig
var och varannan natt
och skrämmer livet ur mig

du avslöjar oss
inför alla
jag blir förutmjukad
jag blir sänkt
jag blir förbannad

jag blir rädd

när jag vaknade för en liten stund sen
kunde jag inte avgöra
vad som var dröm
och var som är verklighet

jag åker
jag åker
jag åker

jag vill glömma
det borde inte ha hänt
jag åker

du var precis vad jag behövde för stunden
det finns ingen logik




Övriga genrer av cnne.
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-08 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.