Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från november. Det är kallt i december.


Kom till mig

Kom hit igen!
Vi ska äta ostron och dricka champagne.
Sedan älska och dricka mer champagne.
Choklad, mimosa, te.
Ta hand om varandra,
aldrig vara kalla igen.




Fri vers av Alvar E. Andersson
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-08 03:49



Bookmark and Share


    Aliah
Vilken underbar dikt, skriven med värme och längtan.
Den säger så mycket...
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Alvar E. Andersson