Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
P A P P A ..... pappas flicka. Han satt väl på en piedestal, han var någon jag aldrig hann att lära känna. När han dog stannade tiden ett tag. Jag blev stående fastfrusen ett långt tag, och begrep ingenting.


Illusionen som brast

 

min älskade pappa

var inte

den jag trodde

 

mina aningar

blev sanna

ur munnen som visste

 

livet blev en scen

jag står på tiljorna

och har glömt texten

 

en saknad puzzelbit

har nu lagts på plats

i min anings sanning

 

vi hade inte varit kompatibla

idag

min pappa och jag

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-08 14:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En mycket smärtsam verklighet som så mycket annat i detta livet.
2008-12-09

  Eva Langrath VIP
Sorgesamt vedmodigt.

Eva
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP