Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Patrik, vi är underbara tillsammans


Det underbara i känslan

Du

ger mig det där speciella pirret i magen
får mig att le sådär fånigt
får mig att tappa andan
och hjärtat att slå ett extra slag

Du

gör att hela jag blir varm när du ser på mig
gör en regnig dag till en bra dag
kramar mig på ett sätt som gör att jag aldrig
vill släppa

Det är Du
och endast Du
för mig




Fri vers av Jannike
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-08 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike